четвртак, 25. април 2013.

Rafting Tarom

Da li imate želju da se spustite rekom koja je druga po veličini i dubini kanjona u svetu. Po lepoti i bistroj vodi koja je pitka je sigurno broj jedan. To je reka Tara, zato se upustite u avanturu zvanu rafting i to rafting Tarom.

Najuzbudljivija i najlepša reka u Evropi, da ne budemo lažno skromni je Tara. Dugi kanjon od preko sto kilometara i dubine od 1300 metara je nešto jedinstveno. Idealan za rafting. Zaštićena je UNESCO-a, ima dosta životinjskih i biljnih vrsta od koje su mnoge endemične.

Rafting Tarom na drugačiji način

rafting taromRafting Tarom je iskustvo koje se ne može opisati već se jednostavno mora doživeti. Za rafting nije potrebno nikavkvo predznanje niti poznavanje veštine veslanja, sve se nauči uz vođu grupe ili skipera, raftera, kormilara koji upravlja čamcem i komndama. Rafting klub Buk vodi rafting sudija i rafting trener Željko Bućkić. Idealno zar ne, a nisu ni komercijalno opredeljeni, sa njima nećete spavati u kampovima i bungalovima, nego ćete doževitei prirodu. Putovaćete kamperom, ali će se spavati u šatorima i vrećama. Rafting sa njima je drugačiji jer ćete nekoliko dana živeti sa prirodom.

Takođe organizuju i rafting ture na lim,rafting Limom.
odnosno

Нема коментара:

Постави коментар